faq-icon

TECHNISCH

< Back
  • Waarom is mijn land niet op de lijst van landen?

Voor meer informatie over de landen waarnaar wij verzenden, kun je contact opnemen met customerservice@byebra.com

• Hoe kan ik de gegevens wijzigen op mijn account?

Je kan de details ten allen tijden wijzigen op jouw account in Mijn Account door “Edit” te klikken om je leveringsadres te veranderen of door simpelweg jouw gegevens te wijzigen bij ” Accountgegevens”.

• Ik heb problemen met de toegang tot de website.

Als je nog steeds problemen hebt met de website, raden wij je aan het volgende te proberen:

1. Verwijder jouw cookies

Het kan zijn dat je je cookies moet verwijderen – een cookie is een klein bestand dat we op jouw website opslaan om ons te laten weten wie je bent de volgende keer dat je ons bezoekt.

Houd er rekening mee dat als je artikelen in je winkelwagen hebt of in je “Opgeslagen Artikelen” die zijn toegevoegd toen je niet was ingelogd, moet je de product naam/code opschrijven, omdat het verwijderen van jouw cookies deze geschiedenis zou verwijderen.

Op de meeste internetbrowsers kan de cookies verwijderen met behulp van ‘Tools’ of ‘History’

2. Start jouw browser opnieuw op

Zodra je je cookies hebt verwijdered, sluit je je browser, open je deze opnieuw en bezoek je onze site weer opnieuw. Je zou het zonder problemen moeten kunnen gebruiken.

3. Update je besturingssysteem

Wij raden je ook aan om de nieuwste versie van jouw besturingssysteem te gebruiken, bijv. Windows, OSX, enz.

4. Contacteer ons.

Als je nog steeds problemen heb, neem dan contact op met onze klantenservice met de volgende informatie:

Zoveel mogelijk details over het probleem
    Screenshots van eventuele foutmeldingen die u krijgt
    Welke webbrowser je gebruikt (bijv. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari etc.)
    Wat je tot nu toe hebt gedaan om te proberen het op te lossen”.

• Hebben jullie een mobiele app waarmee ik kan winkelen?

Helaas hebben we op dit moment geen app, maar we laten je wel weten of er in de toekomst een app beschikbaar zal zijn. Om op de hoogte te blijven van al het nieuws, kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

• IK HEB PROBLEMEN MET HET INLOGGEN OP MIJN ACCOUNT

Als je een bericht ontvangt waarin staat dat je e-mailadres/wachtwoord niet wordt herkend, zijn er een paar dingen die het controleren waard zijn:

Zorg ervoor dat u hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruikt waarmee u zich hebt geregistreerd.

Als u uw wachtwoord niet meer weet, klikt u op de link ‘wachtwoord vergeten’ op de aanmeldingspagina. U wordt gevraagd uw e-mailadres in te voeren en we sturen u een e-mail met een link waarmee u een nieuw wachtwoord voor uw account kunt aanmaken.

Als je hierna nog steeds niet kunt inloggen, neem dan contact op met onze klantenservice via customerservice@byebra.com en geef zoveel mogelijk details over het probleem, inclusief screenshots van eventuele foutmeldingen die je krijgt en wat je tot nu toe hebt gedaan om het te proberen op te lossen.